Torna la panera solidària d'Atendis

92 empreses i col·laboradors hi participen

Aquesta és la panera que està en sorteig.
Aquesta és la panera que està en sorteig. | Atendis
Redacció
22 de novembre del 2017
La Fundació Privada Atendis/APDP organitza per 6è any consecutiu, la iniciativa Més que una panera, la panera solidària que persegueix l’obtenció de recursos en benefici de les persones usuàries dels seus centres. Aquest any, 92 empreses i comerços col·laboradors hi participen, amb la posada a la venda de 10.000 participacions a un preu de 2,5€.

Amb aquest diners, la Fundació Atendis pretén obtenir 25.000€ destinats a la realització d’activitats i compra d’equipament a favor de les 250 persones amb discapacitat intel·lectual a les que dóna atenció habitualment. La panera inclou un creuer per a 2 persones, un iPhone 8, un ordinador portàtil, una videocàmera GoPro Hero 5, una Smart TV, un microones Teka, una videoconsola PS 4 + FIFA’18, una cafetera de càpsules Dolce Gusto, una bicicleta Giant ATX, un xec regal de 150€ per comprar material construcció/decoració, un val per un carro de la compra (200€), un xec-regal per la compra de material informàtic (200€), entre altres.

Fins el 28 de desembre, data en la que es realitzarà el sorteig davant notari, la panera quedarà exposada a l’aparador de Xeviot, establiment, que a més, també vendrà participacions a totes aquelles persones que vulguin participar. Es poden comprar números a diversos establiments de la ciutat i també a través de la pàgina web www.mesqueunapanera.atendis.cat.