VÍDEO Sabadell, protagonista en el disc de La Marató de TV3

El carrer Sant Quirze ha acollit el rodatge d'un videoclip dels temes d'aquest any

Enregistrament per al disc de La Marató de TV3 al Vapor Pissit
Enregistrament per al disc de La Marató de TV3 al Vapor Pissit | Ajuntament de Sabadell
Redacció
21 de novembre del 2017

Un moment del videoclip rodat a Sabadell. Foto: CCMA


La ciutat de Sabadell torna a ser protagonista en el disc de La Marató de TV3 d'enguany, dedicada a les malalties infeccioses. Ho és a través de l'enregistrament d'un tema musical en un escenaris ben identificable pels sabadellencs.

Es tracta de carrer Sant Quirze, al centre de Sabadell, l'espai que s'ha escollit per gravar el videoclip de la versió que l'artista del Baix Ebre Joan Rovira fa del tema Puc estimar-te, versió original a càrrec del cantautor de Florida anomenat Lobo. Els missatges que transmet aquest tema són la tristor de la soledat, l'enyorança i el desig d'aturar el temps en els moments més dolços de la vida, perquè mai faltin les forces en els moments més durs; la importància de com es pot afrontar el dolor.

La cançó, en la seva versió original I'd love you to want me, agafa una nova vida en català, 45 anys després de ser publicada, amb el títol Puc estimar. L'interpreta Joan Rovira, un que va ser considerat l'artista revelació dels Premis Enderrock 2016 per votació popular.