Un pres n'apunyala un altre al coll a tocar de Jordi Sànchez

Els fets van succeir durant la missa d'aquest diumenge a Soto del Real

Jordi Sànchez, en la concentració del 20 de setembre a Economia
Jordi Sànchez, en la concentració del 20 de setembre a Economia | Adrià Costa
Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:14h
Un pres va apunyalar-ne un altre al coll durant la missa celebrada aquest diumenge al matí a la presó de Soto del Real en presència de Jordi Sànchez, segons ha publicat El Mundo. El reclús ferit va ser atès pels serveis mèdics del centre penitenciari madrileny però a causa de la gravetat del seu estat de salut va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de la Paz.

Els fets van succeir cap a un quart de dotze d'aquest diumenge quan una cinquantena d'interns dels mòduls 1,5, 11 i 12 de Soto del Real estaven asseguts a punt d'escoltar la missa dels diumenges. Un dels interns del mòdul 5, on hi ha delinqüents reincidents, va treure un ganivet de plàstic que contenia quatre fulles d'afaitar enganxades i en va ferir al coll un altre.

Molt a prop dels dos implicats en l'incident hi havia Jordi Sànchez, fins ara president de l'ANC. Segons el rotatiu madrileny, en el moment d'incertesa va patir per la seva integritat però ràpidament l'incident va quedar solucionat.

Jordi Sànchez, juntament amb Jordi Cuixart, ja acumula 35 nits en presó preventiva a Soto del Real acusat per un presumpte delicte de sedició per la concentració contra les detencions al Departament d'Economia.