El cap de setmana registra diversos accidents amb vehicles estacionats a Sabadell

En alguns casos els conductors havien donat positiu en el test d'alcoholèmia | En un dels accidents resultat ferit lleu un nen de sis anys

Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:15h
El cap de setmana ha deixat diversos accidents de trànsit, repartits per Sabadell. En molts d'aquests s'han vist afectats vehicles que estaven estacionats al lloc dels fets. El primer succés va tenir lloc el passat dissabte, a les 6.23 hores a la plaça Mil·lenari amb el carrer Mart. Una col·lisió d'un cotxe contra quatre d'estacionats. 

La Policia Municipal de Sabadell va sotmetre al conductor, de 25 anys, al test d'alcoholèmia. El resultat va ser de 0,81 mg/l --la taxa màxima permesa és de 0,25--. El van denunciar per conduir sota els efectes de l'alcohol i se li va immobilitzar el vehicle. 

A les 11.21 hores, al carrer Ripoll amb el de Covadonga, es va produir el segon. Dos turismes van xocar i l'impacte va afectar-ne a tres d'aparcats. El conductor i els dos acompanyants d’un dels turismes, de 28, 42 i 26 anys, respectivament, van ser atesos en el mateix lloc per ferides lleus. Per contra, l’acompanyant de l’altre turisme, de 6 anys, va necessitar ser traslladat a l’Hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. 

La matinada de diumenge, a les 3.18 hores, al carrer Sant Ferran, 178, la Policia va tenir coneixement d'un nou accident amb un turisme estacionat. El conductor, de 19 anys, va donar positiu en alcoholèmia, 0,87 mg/l. Igual que en el primer succés del cap de setmana, se'l va denunciar per posar-se al volant ebri i se li va immobilitzar el vehicle. 

Conduir sense carnet 

Una altra de les intervencions destacades del cos policial del cap de setmana ha estat enxampar conductors sense carnet. El primer, a més anava begut, es va detectar a les 9.08 hores de diumenge, al carrer Permanyer. Es tracta d'un jove de 21 anys i que ha donat 0,59 mgl. A més de denunciar-lo per conduir borratxo, també per fer-ho sense no haver obtingut mai el permís i se li va immobilitzar el turisme. 

La mateixa resposta va tenir la Policia contra un conductor de 34 anys, que estava al volant d'una furgoneta, tot i que no anava begut. Va ser al carrer Sant Maurici, a les 18.31 hores. 

Per últim, a les 7.42 hores, al passeig de Santa Pau de Riu-sec, amb el carrer de la Serra de Galliners, un vehicle va impactar contra un fanal. Els agents de la Policia de Sabadell li van practicar el test d'alcoholèmia al conductor, de 19 anys, amb un resultat de 0,38 mgl. El van denunciar per conduir sota els efectes de l'alcohol i se li va immobilitzar el cotxe.