VÍDEO Així ha quedat la nova rotonda de la rambla d’Ibèria i la ronda de Ponent

El trànsit flueix per aquesta artèria de la ciutat el primer dia de la posada en funcionament | La recuperació d'un carril a la carretera de Barcelona també ajuda aquesta fluïdesa

La nova rotonda de la Rambla d'Ibèria i la ronda de Ponent
La nova rotonda de la Rambla d'Ibèria i la ronda de Ponent | Albert Segura
Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:07h

Tal com estava previst, aquest dilluns ha entrat en funcionament la rotonda de la cruïlla entre la rambla d’Ibèria i la ronda de Ponent. D'aquesta manera, s'ha recuperat una certa fluïdesa del pas dels vehicles. També hi ha contribuït la recuperació d'un carril, en sentit Terrassa, a la carretera de Barcelona, fins a la rotonda. 

Així, s'ha posat punt i final a unes obres que s'han allargat més de quatre mesos, que amb l'arrencada del curs escolar va provocar grans aglomeracions, així com quan es van iniciar.  

Els treballs d'aquest cap de setmana han consistit en aplicar diverses capes d'asfalt i la pintada de senyalització horitzontal. Aquests últims detalls han comportat talls per acabar la rotonda. 
 

La nova rotonda permet una millora del pas dels vehicles Foto: Albert Segura


Amb una amplada de 10 metres, que permeten circular dos cotxes en paral·lel, ha suposat una inversió de 412.487,96 euros. Tot i així, encara resten alguns detalls per acabar com ara la plantació d’arbres a la rambla d’Ibèria i la col·locació dels llums de la rotonda i de la rambla d’Ibèria i alguns elements de senyals verticals, que en cap cas alteraran el trànsit de vehicles.