La nova rotonda de la rambla d’Ibèria i la ronda de Ponent s'acabarà aquest cap de setmana

Fins diumenge s’asfalten i senyalitzen els nous carrils, per la qual cosa es recomana passar pel passeig de Can Feu

Les obres de la rotonda
Les obres de la rotonda | Albert Segura
Redacció
18 de novembre del 2017
Les obres de la rotonda de la cruïlla entre la rambla d’Ibèria i la ronda de Ponent entren en la recta final aquest cap de setmana amb l’aplicació de l’asfalt. Per evitar tallar el trànsit en aquest punt, les obres es fan en diferents fases. Avui s’estan fresant els espais de trobada entre el nou asfalt i l’existent. Demà, dissabte, s’aplicarà la primera capa asfàltica de regularització i diumenge s'hi farà la segona capa asfàltica de rodament i s'hi pintarà la senyalització horitzontal.

El trànsit a la carretera de Terrassa quedarà sempre garantit en els dos sentits de la marxa. En canvi, caldrà tallar la ronda de Ponent i la rambla d’Ibèria a l’altura del giratori, segons les diferents fases d’asfaltat, i quedaran sense continuïtat. Per això, l’Ajuntament recomana fer servir el passeig de Can Feu com a via alternativa durant aquests tres dies. El trànsit de veïns es desviarà pels carrers propers i se’n senyalitzaran els itineraris alternatius d’accés.

D’aquesta manera, dilluns tornarà la normalitat circulatòria en aquest indret i els conductors ja notaran la millora clara que representa per a la circulació la nova rotonda, que té una amplada de 10 metres, sobrada perquè hi puguin circular dos cotxes en paral·lel.

Les obres de la rotonda han implicat una inversió de 412.487,96 euros. En les properes setmanes s’acabaran alguns treballs importants del projecte, com ara la plantació d’arbres a la rambla d’Ibèria i la col·locació dels llums de la rotonda i de la rambla d’Ibèria i alguns elements de senyals verticals, que en cap cas alteraran el trànsit de vehicles.