Voleu organitzar un Quinto? Aquestes són les indicacions que heu de seguir

L'Ajuntament les ha fet públiques

per Redacció, 18 de novembre de 2017 a les 16:00 |
Jugadors del Quinto a Terrassa | Joaquim Albalate
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El joc del quinto és una rifa tradicional de les festes de Nadal a Catalunya. Els promotors d’aquestes activitats han de complir una sèrie de condicions per dur-lo a terme amb garanties.

Es poden fer quintos des del 2 de desembre de 2017 fins al 7 de gener de 2018, tots dos dies inclosos. El primer pas és presentar una comunicació davant el Servei Territorial del Joc i d’Espectacles de la Generalitat de Catalunya.


D’altra banda, és necessari que les instal·lacions del local on se celebrin les sessions del quinto reuneixin totes les mesures de seguretat, de solidesa i de prevenció necessàries que garanteixin la seguretat dels usuaris, la convivència entre els ciutadans i la qualitat dels establiments.

Abans d’iniciar les sessions de quinto és imprescindible presentar una Declaració Responsable a qualsevol dels registres municipals o bé directament a l’edifici del Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, en horari de 9 a 2).

 

Participació