Dos sabadellencs premiats a la Gala de les Estrelles del Futbol Català

El paper dels Vallès en aquest esdeveniment es completa amb el premi a la millor jugadora, a la molletana Alèxia Putellas

Redacció
19 de novembre del 2017
Aquest dilluns se celebrarà la 6a edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català, que tindrà lloc a l'antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Un esdeveniment que premia els millors de la temporada 2016-2017 i que tindrà clar accent vallesà, amb tres premiats entre les 13 categories. 

Es tracten dels sabadellencs Óscar Garcia i David Medié Jiménez. El primer, exjugador del Fc Barcelona i l'Albacete Balompié, entre d'altres, ha estat escollit el millor entrenador. Un reconeixement que es va fer públic quan encara exercia com a tècnic del Saint-Etiénne, de la Ligue 1. El sabadellenc va dimitir el passat dia 15, deixant-lo sisè de la taula, però el guardó també se'l concedeix pel seu èxit amb els Red Bull Salzburg. Al capdavant del quadre austríac va guanyar lliga i copa el curs passat, mateix botí que va obtenir la temporada prèvia.

El gran de la nissaga futbolística dels Garcia Junyent ha obtingut el 48% dels vots del jurat, per davant dels entrenadors del filial de Barça, Gerard López, i del Manchester City, Josep Guardiola. 

Pel que fa a Medié ha estat elegit el millor àrbitre, que enguany ha debutat a la Primera Divisió espanyola. Això ha permès, que, per primera vegada des de que hi ha 20 col·legiats a la màxima categoria del futbol estatal, hi hagi tres de catalans. 

Per últim, l'aportació vallesana a la Gala de les Estrelles del Futbol Català, ha arribat de la categoria femenina. La molletana, i jugadora del FC Barcelona, Alèxia Putellas ha estat designada la més destacada del curs 2016-2017.