Els primers minuts de partit condemnen al Sabadell RC (10-33)

Va perdre davant del Tarragona

Oriol Ferran
17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:04h
Després de dues setmanes sense partit, els nois de Fran González s’enfrontaven al líder de la Divisió d’Honor Catalana de Rugbi, el CR Tarragona. Els visitants es van avançar molt ràpid al marcador i els sabadellencs no van poder capgirar-lo en cap moment tot i el magnífic partit que van realitzar. El Sabadell RC segueix sent últim a la classificació abans d’encarar la recta final d’aquesta primera fase.

El partit d’aquest cap de setmana va començar molt malament pels interessos dels arlequinats. En els primers cinc minuts els visitants van assajar fins a dues ocasions després d’aprofitar dos errors en defensa pràcticament idèntics del Sabadell RC. Tot i aquestes dues primeres marques els de Fran Gonzalez van aguantar amb el cap amunt i van dedicar-se a practicar el seu joc. D’aquesta manera van poder acostar-se a la zona de marca tarragonina però sense acabar de materialitzar les ocasions. Els de Sabadell van aconseguir reduir la distància al marcador amb un cop de càstig transformat pel capità Josu Quintana.

Quan es portaven 30 minuts de partit els tarragonins, molt més experimentats i habituats a la categoria, van aprofitar dos errors puntuals dels locals per ampliar encara més la diferència al marcador. Just abans del descans el Sabadell va aconseguir la marca tant buscada després d’una molt bona jugada dels jugadors de la línia. Adam Kerkour va ser l’encarregat d’assajar i Josu Quintana de transformar el xut addicional. Amb aquesta marca la distància al marcador a la mitja part era de 10 punts.

A la segona part els de Sabadell van intentar donar la sorpresa i capgirar el marcador, però altra cop els hi va faltar encert en els últims metres i no van ser capaços de plantar la pilota a la zona de marca rival. Van ser els visitants els que si que van aconseguir assajar un altra cop i així ampliar el marcador fins al 10-33 definitiu.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran Gonzalez, lamentava els primers compassos de partit “aquest equip no és primer per casualitat, han vist una debilitat nostra i l’han sabut aprofitar”. El tècnic arlequinat es mostrava orgullós de la feina dels seus jugadors “tot i començar molt malament, hem fet una segona part molt bona i hem fet patir el líder de la lliga”.

Sense temps per descansar, el Sabadell RC jugarà la pròxima jornada al camp de l’INEF Lleida el pròxim diumenge a les 12 del matí en el primer dels tres partits que falten per acabar la lliga i que jugaran de forma consecutiva els pròxims caps de setmana.

Molts dels jugadors del partit, de tots dos equips, lluïen el bigoti tan característic durant el mes de novembre als camps de rugbi d’arreu del món. Durant aquest mes es celebra el Movember, una iniciativa que vol donar visibilitat als problemes de salut masculina. Al final del partit els sabadellencs van organitzar un sorteig on tots els diners recollits es destinaran a ajudar a la fundació Movember així com altres activitats que es realitzaran aquest mes.