VÍDEO L'OSV uneix música i cinema amb actors de doblatge

S'interpretaran títols com "Misión impossible", "Forrest Gump" i "Titanic", entre molts d'altres

Una de les actuaciones de l'OSV lligada al món de les pel·lícules
Una de les actuaciones de l'OSV lligada al món de les pel·lícules | Juanma Peláez
Redacció
17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:03h
L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) estrena aquest divendres, a partir de les 20.30 hores, al Teatre La Faràndula de Sabadell De Pel·lícula!. La proposta anual de la companyia en la que aplega sobre l'escenari el setè art i la música. Ho fa donant visibilitat els actors més invisibles del cinema, és a dir, els actors de doblatge. 

Es tracta de Jordi Brau i Lluís Posada, les veus de Tom Cruise, Tom Hanks, Robin Williams, Leonardo di Caprio, Jim Carrey i Johnny Depp, entre d'altres intérprets de la gran pantalla. Tots ells estaran a l'escenari, complementant l'actuació de l'OSV, amb fragments de pel·lícula. 
Entre les peces de films que s'interpretaran hi ha Missió impossible, Pirates del Caribe, Titanic, Naciod el 4 de julio i Forrest Gump, entre d'altres títols i creacions de compositors com John Williams, James Horner, Hans Zimmer i Alan Silvestri.
 
L'estrena d'aquesta proposta que cada any introdueix en el seu calendari i que arriba a través de la iniciativa cicles simfònics a Sabadell, també es representarà aquest dissabte al Palau de la Música Catalana, a Barcelona, ​​en el marc de cicles simfònics al Palau .
 
Els concerts, dirigits pel qual va ser director de l'OSV fins a l'any passat, Rubén Gimeno, també estan programats per a abril de 2018 al Centre Cultural Terrassa i el Teatre-Auditori de Sant Cugat.