​El PP eleva a més de 120.000 euros el cost de la crema de contenidors d’aquest 2017

Els populars asseguren que octubre i novembre són els mesos que la factura es dispara

Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 23:55h
120.674,40 euros. Aquesta xifra és el cost del que ha suposat, a les arques municipals, la crema de contenidors a Sabadell aquest 2017, segons el portaveu del PP Esteban Gesa. Unes dades que ha obtingut, com ha explicat, de l’empresa concessionària Smatsa. Uns números que han alarmat el popular i que, com ha dit, també ho està fent entre els veïns fins al punt que “tenen por que els hi posin contenidors davant de casa”.  
 
Gesa ha assegurat que la concessionària, a més, no disposa d’estoc per substituir el material calcinat. Només disposa de 40 recipients d’orgànica i 24 de vidre. El popular ha precisat que els mesos d’octubre i novembre --principis-- han estat els pitjors, amb 22.592 euros i 21.569 euros respectivament. Lluny dels 17.051 que es van registrar el juny, la pitjor dada fins al moment del 2017.
 
Ha remarcat que aquests “actes vandàlics” estan localitzats a la zona de la Creu Alta i a diversos carrers del nord de la ciutat. “Espero que aquesta informació també la tingui l’Ajuntament”, ha indicat i si és així, “sap el que està passant i no està fent res. Em sembla una vergonya”.
 
El popular ha atribuït aquest incivisme a la reforma de la Policia Municipal, “sent el torn nocturn el que s’ha vist més afectat. Han passat de vuit a dos cotxes patrullant per la nit”. Per això, ha avançat que al ple de novembre presentaran una moció, pactada amb tots els sindicats del cos, per reclamar augment de la plantilla i d’altres reivindicacions que venen fent des de la Policia.