El Viena històric del centre de Sabadell, en lloguer

El passat mes d'octubre va tancar portes per donar pas al nou establiment situat a escassos metres

L'històric Viena, en lloguer
L'històric Viena, en lloguer | Albert Segura
Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:37h
L'històric local Viena del centre de Sabadell està en lloguer. Així ho informa un cartell que s'ha penjat just a sobre de la porta del local, situat a la plaça Sant Roc de la capital vallesana, i que va tancar portes el passat mes d'octubre.

La firma va decidir posar punt i final a la història del local per traslladar l'activitat a escassos metres, a un nou establiment de dos pisos, amb parets de vidre i situat a la cantonada de la plaça Sant Roc amb el carrer Advocat Cirera. El tancament del local va generar moltes crítiques per part dels clients habituals, que lamentaven que es perdria el demanar a la barra de tota la vida per passar a un model similar a la de la resta de botigues de la cadena sabadellenca.

Amb tot, el nou restaurant va obrir portes el 21 d'octubre, un dia després que el local històric va baixar la persiana. Tot i que inicialment es va generar el rumor de si s'utilitzaria per alguna activitat vinculada amb la firma, el cartell penjat dona poc marge a qualsevol especulació en aquesta línia.