​Ciutadans celebra la restitució de les banderes a l’Ajuntament de Sabadell

La formació ha tret la “rojigualda” de la finestra del seu despatx | PP i Unitat pel Canvi també aplaudeixen la mesura

Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 20:29h
La tornada de les banderes espanyola i europea a l’Ajuntament de Sabadell ha estat ben rebuda, pel que fa a l’àmbit polític. El portaveu de Ciutadans, José Luis Fernández, ha aplaudit “la tornada a la legalitat i al respecte a les institucions de tots els ciutadans”. Com a resposta al gest de l’alcalde Maties Serracant, la formació ja ha retirat la rojigualda que tenia penjada a la finestra del despatx de la formació. “No serà necessària”, ha expressat.
 
Fernández ha carregat contra Serracant per “l’excusa” que ha adduït per tornar les banderes al seu lloc per una “suposada repressió” del Govern espanyol. Ha agraït la mobilització de “molts sabadellencs” per exigir la restitució, en referència a la concentració del passat divendres, convocada per Societat Civil Catalana.
 
El PP també ha destacat, a través de les xarxes socials, la tornada d’aquests dos símbols “després de 18 dies”. La mateixa via que ha emprat Unitat pel Canvi, però lluny de celebracions i ha insinuat que una part del mèrit podria ser seva i de Guanyem, davant la presentació d’una moció a la Junta de Portaveus.