La Rambla de Sabadell estrena nous llums de Nadal

Es preveu que dijous es donin tots els detalls de les activitats programades

Llums de Nadal a la Rambla de Sabadell
Llums de Nadal a la Rambla de Sabadell | Albert Segura
Redacció
15 de novembre del 2017
La Rambla de Sabadell estrenarà aquest Nadal uns nous llums, que substitueixen els que han guarnit els carrers en els darrers anys. Aquest dimarts s'han penjat els elements, que il·luminaran els carrers durant les festes, a partir d'una data encara per anunciar.

Els nous llums són de color vermell i incorporen llums led, i substitueixen els de color blau que fins el Nadal passat havien il·luminat els carrer de la ciutat al centre. Es tracta d'un dels primers carrers de Sabadell que els penja, si bé a gairebé arreu ja s'ha col·locat la instal·lació de subjecció.

És previst que aquest dijous es donin detalls de tot el programa d'activitat per les festes de Nadal a la ciutat, que seguiran el mateix rumb que l'iniciat l'any passat, sota el lema Sabadell Il·lumina. Si bé es donarà continuïtat a apostes com la dels fanalets per rebre els Reis Mags d'Orient o la previsible continuïtat de la Fira de Santa Llúcia a la plaça de Sant Roc, hi haurà novetats, com el canvi del lloc del Campament Reial, que deixarà la plaça del Gas per traslladar-se al Racó del Campanar.