El PP demana a Serracant seguir l’exemple de Girona que torna a tenir les banderes a l’Ajuntament

La formació reclama "tornar a la legalitat"

Redacció
14 de novembre del 2017
Actualitzat a les 20:53h
El PP de Sabadell ha tornat a insistir perquè a la façana de l’Ajuntament tornin a onejar les banderes espanyola i europea. La darrera demanda ha arribat agafant com exemple una altra ciutat que havia adoptat el mateix posicionament, Girona. “L’alcaldessa, Marta Madrenas, ha reculat”, ha indicat el portaveu popular, Esteban Gesa. A la casa consistorial gironina, des d’aquest dilluns, tornen a estar les quatre banderes als seus respectius pals.
 
Gesa ha recordat que durant 17 dies, a l’administració governada pel PDECat, han estat sense la bandera espanyola, el mateix dia que es va treure a Sabadell, que també va retirar l’europea. “A veure qui era el primer per sortir a tots els telenotícies del vespre”, ha manifestat amb ironia.
 
Aquesta demanda de restitució és una més i que s’afegeix al requeriment a la subdelegació del govern espanyol a Barcelona, perquè instés l’alcalde de la ciutat, Maties Serracant, tornar les banderes a la façana i a la seva participació en la manifestació del passat divendres, convocada per Societat Civil Catalana, per exigir aquest retorn. 
 
“Hem fet tot el que ha estat a la nostra mà”, ha remarcat Gesa, per demanar que Serracant “torni a la legalitat”, ha finalitzat.