​L'Espai Cultura reobre la temporada de Dissabtes d’espectacle amb l'il·lusionisme del Mag Edgard

Torna la programació trimestral d’espectacles familiars amb la màgia d’El somiatruites, que tindrà lloc dissabte dia 18 de novembre a les 20 h.

Un moment de l'espectacle del Mag Edgard.
Un moment de l'espectacle del Mag Edgard. | Cedida
Redacció
17 de novembre del 2017
L’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 ens proposa per aquest mes de novembre l’il·lusionisme d’El somiatruites, espectacle de la Cia. Mag Edgard. La cita, que tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a les vuit del vespre, s’emmarca dins la programació de Dissabtes d’espectacle, a través de la qual, cada trimestre la Fundació Antiga Caixa Sabadell ofereix un nou espectacle familiar de gran format.

Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir a través del portal codetickets.com o en venda presencial al mateix Espai Cultura. L’actuació té un preu de 12 euros per entrada, si bé en la venda presencial anticipada es pot gaudir de diferents descomptes que podeu consultar al web de la Fundació i que s’apliquen a diversos col·lectius (aturats, famílies nombroses, jubilats...).

El somiatruites, adreçat a tots els públics, combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant del petit format. Aquest conjunt de sensacions i una acurada posada en escena fan de la proposta un espectacle deliciós.

Amb El somiatruites l'espectador, petit o gran, es submergeix en un món on no hi ha límits per a la imaginació. En paraules del Mag Edgard: «la imaginació és el llapis amb el qual els infants dibuixen les seves millors aventures, on res no és segur i alhora tot és possible! Així és com El somiatruites escriu el més increïble dels miracles a cada representació».