Ayuso manté contactes amb partits de la ciutat de cara a dissabte

El candidat del PSC assegura que ha volgut parlar amb tothom

Redacció
09 de juny del 2015
Actualitzat a les 20:19h
Josep Ayuso en l'acte de final de campanya a Ca n'Oriac
Josep Ayuso en l'acte de final de campanya a Ca n'Oriac | Albert Segura
 

Josep Ayuso en l'acte de final de campanya a Ca n'Oriac. Foto: Albert Segura


El candidat del PSC a l'alcaldia, Josep Ayuso, assegura que està mantenint contactes amb altres forces polítiques de la ciutat amb la mirada posada a dissabte, dia en què s'investeix el nou alcalde de Sabadell. La situació trascendeix en un moment clau en les negociacions per conformar govern, i on ara per ara no s'ha revelat si hi ha una entesa sòlida entre les forces disposades a desbancar el PSC del govern.

"Hem volgut parlar amb totes les forces polítiques, estem mantenint reunions i encara no han acabat", ha assegurat Ayuso en declaracions a Nació Sabadell. Aquestes converses podrien anar encaminades tan per mirar de trobar punts de suport com per establir preses de contacte sense voluntat de formar govern, sense que se n'hagin revelat les intencions. 

Ayuso assegura: "Quan acabem farem la valoració oportuna". D'aquesta manera s'espera que abans de divendres expliqui obertament la seva posició i la del partit després de tres setmanes de silenci durant les quals no ha valorat públicament els resultats obtinguts i les converses dels partits de l'oposició, més enllà del discurs que va oferir el mateix 24 de maig a la seu del PSC.