El sabadellenc Pol Gibert, elegit candidat a la llista del PSC pel 21-D

La llista socialista comptarà amb quatre candidats del Vallès Occidental Sud

Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat el 14 de novembre a les 12:18h
Pol Gibert
Pol Gibert | Cedida
El Consell Nacional del PSC va decidir ahir incorporar en els primers 38 llocs de la llista definitiva a les eleccions del 21 de desembre a quatre candidats de la Federació del Vallès Occidental Sud. El diputat sabadellenc Pol Gibert, que ja va anar a la candidatura de 2015, ocuparà la posició 11.

L'actual diputat, Pol Gibert, repeteix com a candidat de la Federació del PSC del Vallès Occidental Sud a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Gibert va formar part de les llistes definitives a les eleccions autonòmiques del 27-S del 2015 en el número 9. Ara, l'actual diputat al Parlament i primer secretari del PSC de Sabadell és el millor posicionat dels vallesans en el lloc 11è.

Els altres tres membres de la Federació que aniran entre els 38 primers són Eva Menor (20) alcaldessa de Badia del Vallès; Carlos Cordón (29) primer secretari del PSC de Cerdanyola i regidor a l'Ajuntament; i Maria Lladó (38) regidora a l'Ajuntament de Ripollet. Els cerdanyolencs Antonio Rozas (47) i Rosa Jiménez (58), també formen part de la llista.

Àmplia llista vallesana

Els socialistes del Vallès Occidental Sud van aprovar per unanimitat dimecres una proposta de candidats de la Federació per ser debatuda ahir divendres al Consell Nacional. En aquesta llista, a part dels escollits, també es trobaven: Maria José Granados, Laureano Gutiérrez, Marian Navarro, Sergio Rodríguez, Marc Rojas i Ivan Sanz.