​El PDECat de Sabadell atribueix l'engarjolament de Forcadell a un judici a idees polítiques i no a l'aplicació del dret

El portaveu Carles Rossinyol assegura que es buscava la imatge de la presidenta del Parlament entrant a la presó

S'ha posat un gran llaç groc al centre de la plaça
S'ha posat un gran llaç groc al centre de la plaça | Albert Segura
10 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:59h
El PDECat de Sabadell considera que amb l’engarjolament de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, respon a la persecució de les idees polítiques i no a l’aplicació del dret. Així ho ha considerat el portaveu del grup municipal, Carles Rossinyol, just el dia després que el jutge del Tribunal Suprem hagi enviat a la presó la sabadellenca Forcadell.

“El que estem veien cada cop més és que el que es fa és un judici a les idees polítiques, no estem parlant de dret, fa temps que la Fiscalia i els tribunals prenen decisions difícilment justificable amb la Llei a la mà”, ha expressat Rossinyol. En aquest sentit, assegura que es va fer comparèixer la presidenta del Parlament ei els membres de la mesa com a conseqüència de permetre discutir democràticament.

“Per aquest motiu, ha posat de manifest que l’únic membre a qui no se li hagi demanat presó és l’ecosocialista Joan Josep Nuet. “Ell mateix ho va denunciar, després que el Fiscal digués que imputava tots els membres de la mesa menys ell perquè era independentista”, ha recordat.

A més, la lamentat la decisió d’enviar Forcadell a la presó mentre a la resta dels condemnats els donen marge per pagar la fiança: “Volien veure la presidenta del Parlament de Catalunya entrant a la presó”, ha assenyalat.