VÍDEOS L'empresonament de Forcadell aplega centenars de persones a Sant Roc

Ha estat una convocatòria sobtada, només conèixer la seva entrada a presó

S'ha posat un gran llaç groc al centre de la plaça
S'ha posat un gran llaç groc al centre de la plaça | Albert Segura
09 de novembre del 2017
Actualitzat el 10 de novembre a les 17:16h

Poc després que es conegués la presó sota fiança de 150.000 euros per a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, l'ANC-SBDxI ha reaccionat i a través de les xarxes socials ha fet una convocatòria a la plaça Sant Roc. Inicialment, unes 200 persones han respòs a la crida, entre les quals, l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, el segon tinent d'alcalde, Juli Fernàndez, el regidor d'Acció Social, Gabriel Fernàndez, i el coordinador de la plataforma sobiranista a la ciutat, Francesc Baró. 

Poc a poc, s'hi han anat afegint persones i han aumentat el gruix de la mobilització, malgrat ser una crida sobtada i gairebé a mitjanit. A més, a tot plegat, cal afegir la baixa temperatura que aquesta nit registra Sabadell. 


Els concentrats han dut cassoles i xiulets que han fet sonar en aquest indret de la ciutat. Al centre de la plaça s'hi ha desplegat un gran llaç groc, que aquest dimecres, en el marc de l'aturada de país, es va mostrar en un dels diferents actes preparats al llarg de la jornada. Al voltant d'aquest símbol s'hi han reunit el grup de persones. 

La suma d'aquests centenars s'ha fet sentir amb tots els estris que duien per denunciar l'empresonament de la seva veïna, Carme Forcadell. Al soroll de les cassoles i els xiulets s'hi han afegit els crits de "llibertat".