Juli Fernàndez representarà ERC de Sabadell el 21-D

Julià Fernàndez, exalcalde de Sabadell
Julià Fernàndez, exalcalde de Sabadell | Adrià Costa
Redacció
09 de novembre del 2017
Actualitzat el 14 de novembre a les 12:18h
L'exalcalde de Sabadell Juli Fernàndez ha estat escollit per la militància d'Esquerra Republicana del Vallès Occidental per participar en la llista republicana ​el ​21D. L'Assemblea, oberta a tota la militància, també ha escollit l'actual diputat Marc Sangles com a candidat comarcal i serà acompanyat per Fernàndez i sis altres companys i companyes vallesanes.

"Tots i totes les candidates ens comprometem a defensar des del Parlament la República Catalana, fidels al mandat popular de l'1 d'octubre, i no descansarem ​fins ​a ​aconseguir ​la  llibertat ​dels ​presos ​polítics", assenyala Fernàndez. Amb tot, continuarà treballant per la ciutat, assegura el partit, des de les seves actuals responsabilitats al consistori amb el seu inqüestionable compromís cap a Sabadell i la República que el caracteritza.

Finalment Santi Valls, president d'Esquerra Sabadell, ha volgut agrair el pas endavant a Juli
Fernàndez, a qui ha desitjat molts encerts, i ha demanat als veïns i veïnes de Sabadell: "Omplin les urnes de dignitat i de República perquè per molt que ens hagin intentat parar una trampa imposant eleccions, hem demostrat que amb la democràcia i els vots sempre guanyem", assenyala.