VÍDEOS i FOTOS Sabadell és un clam a favor de la «llibertat»

Milers de persones es concentren a la plaça Doctor Robert per demanar la llibertat dels presos polítics | També s'envia un missatge d'escalf als membres de la mesa del Parlament, en especial a la presidenta Carme Forcadell

La plaça Doctor Robert, desbordada
La plaça Doctor Robert, desbordada | Albert Hernàndez
08 de novembre del 2017
Actualitzat a les 23:04h

Aquest cop no ha estat la plaça Sant Roc, sinó la seva veïna Doctor Robert la que ha estat escenari d'una nova concentració multitudinària. Aquest dimecres la plaça ha estat un clam per reclamar la "llibertat" dels membres del Govern empresonats i els líders de l'ANC i Òmnium Cultural. Tot just, poques hores després que milers de persones acabessin, procedents de l'Eix Macià, una manifestació pel mateix motiu. 

Crits de "llibertat" i "Puigdemont és el nostre president" s'han escoltat a Doctor Robert, en una concentració que han convocat les taules per la Democràcia i la República. A més, d'exigir la llibertat dels presidents de les entitats sobiranistes, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, i els membres del Govern, també s'ha volgut tenir un record per a les pròximes personalitats de la política catalana que hauran de declara davant la justícia. 

Han rebut un sonor aplaudiment els sis membres de la mesa del Parlament, en especial la seva presidenta,Carme Forcadell, que aquest dijous declararan davant el Tribunal Suprem per rebel·lió, sedició i malversació. Així com també, els integrants de la quarantena de cotxes que el CDR de Sabadell ha mobilitzat a la Terres de l'Ebre. 

En una breu aparició sobre l'escenari, que duu mesos instal·lat a la plaça Doctor Robert, l'alcalde Maties Serracant ha explicat el seu viatge a Brussel·les i ha destacat el fet que Europa "no pot permetre que al segle XXI hi hagi presos polítics". 
 

Milers de persones es concentren a Sabadell Foto: Albert Hernàndez

 

Un cartell que demana la llibertat de presos polítics Foto: Albert Hernàndez