VÍDEOS i FOTOS Prop d'un centenar d'estudiants de la UAB tallen durant gairebé cinc hores l'AP-7

Han permès, de forma intermitent, el pas de vehicles en ambdòs sentits

El tall de l'AP-7 per part d'estudiants de la UAB
El tall de l'AP-7 per part d'estudiants de la UAB | Albert Hernàndez
Redacció
08 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:31h

Passava un quart d'hora de les set del matí d'aquest dimecres, quan un grup d'un centenar d'estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han assaltat l'AP-7. I aquí s'hi han quedat instal·lats fins a les 12 del migdia, com un mostra més de les mobilitzacions endegades arreu del país per la vaga general. 

Poc a poc, el grup de protestants s'han anat estirant al llarg de l'autopista per interrompre el pas dels cotxes, en els dos sentits de la marxa. Tot i la indignació inicial de bona part dels conductors, els estudiants han aconseguit assentar-se a la via amb taules i cadires, un avís de que la protesta no seria breu.

Amb el pas dels minuts, i d'acord amb els Mossos d'Esquadra, han permès el pas dels vehicles per un dels carrils, tant en sentit nord com sud.

Per la B-30, poc després, s'ha pogut circular amb normalitat en sentit nord. Mentre que les aturades a la resta han estat intermitents, amb la qual cosa les cues han estat la tònica al llarg del matí. 

Finalment, a poc més de cinc minuts per a les 12 del migdia, han tornat a tallar l'AP-7 en els dos sentits de la marxa. L'últim ja, perquè han acabat recollint tot el material, han desocupat la via i així la circulació tornés a fluir. 
 

Els estudiants barrant el pas dels cotxes Foto: Albert Hernàndez

 

Dues furgonetes i un cotxe secreta de la Policia Nacional s'han trobat la protesta Foto: Albert Hernàndez

 

La retenció provocada per la protesta dels estudiants Foto: Albert Hernàndez

 

Els estudiants retirant el material Foto: Albert Hernàndez

 

Tall de l'AP-7 dels estudiants de la UAB per la vaga general Foto: Albert Hernàndez