Aquestes són les accions convocades avui a Sabadell per l'aturada de país

Aquest dimecres Catalunya s'atura per protestar contra la repressió judicial d'Espanya i les entitats sobiranistes volen tornar a omplir els carrers i les places | A Sabadell es preveuen accions des de primera hora del matí

Concentració de la tarda del 3-O a Sabadell
Concentració de la tarda del 3-O a Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
08 de novembre del 2017
La Intersindical-CSC vol tornar a aturar el país aquest dimecres. La vaga general compta amb el suport de les entitats sobiranistes, que de nou l'han rebatejat com a aturada de país. ANC i Òmnium Cultural volen aprofitar l'avinentesa per tornar a mobilitzar la ciutadania i rebutjar l'empresonament de mig Govern de Catalunya i els seus presidents al carrer.

A Sabadell es duran a terme accions des de primera hora del matí. Així, segons s'ha informat a travé de la xarxa, s'ha convocat una trobada a les 6.30 hores a la plaça del Treball, al barri de Gràcia, per iniciar les mobilitzacions. Es preveu que a les 9.00 hores se celebri un esmorzar popular al passeig de Can Feu. 

Posteriorment, a les 12.00 hores, s'ha organitzat una manifestació "contra la repressió, per la llibertat dels presos polítics, per la República" que iniciarà a l'Eix Macià de la ciutat. De cara a la tarda, s'han convocat concentracions a les 18.00 hores davant de tots els Ajuntaments del país, si bé també es preveuen accions de gran magnitud, sense que se n'hagi aportat dades, a escala de país.