Envia un missatge de suport als presos

Recollim les adreces dels membres del Govern empresonats, així com els líders independentistes, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

Els presos polítics
Els presos polítics | Jordi Calvis
Redacció
06 de novembre del 2017
Ja fa vint nits que el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, van entrar a presó després que la jutge de l'Audiència Nacional, Carmen Lamela, dictés mesures cautelars contra els líders independentistes acusats de sedició.

Dues setmanes després, mig Govern de la Generalitat -el vicepresident Junqueras i els consellers Mundó, Bassa, Borràs, Forn, Rull, Turull i Romeva- ha estat privat de llibertat per la mateixa jutge que instrueix el cas contra l'executiu de Puigdemont per rebel·lió, sedició i malversació. Així, ja són deu les persones preses amb motiu del conflicte polític entre Catalunya i l'Estat, que en aquests moments ha arribat al punt més àlgid de confrontació institucional.  

Entre les iniciatives endegades arran de l'empresonament del Govern, diverses associacions -entre elles Ítaca Fundació- han començat a difondre l'adreça dels presos perquè els ciutadans puguin fer-los arribar cartes. Cal recordar el règim de privació de llibertat no permet accedir a Internet i, per tant, les vies de comunicació amb l'exterior només poden ser per intercanvi epistolar. 

A continuació, facilitem les adreces dels presos per contribuir en la iniciativa: