La I Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell ja té les cintes seleccionades

Un jurat format per sis persones, que presideix l'actor basc Unax Ugalde, escollirà les dues obres vencedores

Redacció
05 de novembre del 2017
La I Mostra Internacional de Cinema Animal, que arrenca aquest dilluns amb diverses iniciatives per la ciutat com ara visualitzant Ocells de Pas dins el programa Ciutat i Escola, ha escollit les produccions finalistes. El proper dissabte es donaran a conèixer les dues obres guanyadores, de les categories: curt de ficció i curt documental.

Serà un acte que tindrà lloc al Cinema Imperial. La decisió correspon a un jurat format per sis persones vinculades al món del cinema i la protecció dels animals i que presideix l'actor basc Unax Ugalde. També hi ha l'actriu vallesana Núria Gago, el president de la Lliga Protectora d'Animals i Plantes de Sabadell, Narcís Sirvent, i la professora de Comunicació Visual de l’ESDI, Marianna de Nadal, entre d'altres.  

A partir de divendres es podran les creacions finalistes i dissabte les que hagin quedat fora de concurs com per exmple: Live and let liveCowspiracySanta FiestaCompasion La vida según Ohad, totes guardonades en diferents festivals d’altres països. 

Al concurs finalment es van presentar un total de 51 produccions entre les dues categories. La iniciativa persegueix promoure, fer difusió i facilitar l’accés de la ciutadania a produccions audiovisuals de qualitat i, a la vegada, conscienciar sobre la tinença responsable d’animals i sensibilitzar sobre els seus drets, potenciant el respecte i fomentant la participació activa en la millora de la seva vida.