Guanyem denuncia que no hi ha transparència en les reunions per fer govern

La formació recrimina que els partits que estan negociant un govern ho fan seguint la lògica de partits i no posant l'interès de Sabadell per davant | La força comptarà amb dos regidors en el proper Ple

Nació Sabadell
08 de juny del 2015
Actualitzat a les 19:50h
Tony Domènech, de Guanyem Sabadell i els dos regidors electes Miquel Soler i Marisol Martínez
Tony Domènech, de Guanyem Sabadell i els dos regidors electes Miquel Soler i Marisol Martínez | Maria Bélmez

 
Guanyem Sabadell es sent exclòs de les reunions per conformar el futur govern de la ciutat. El col·lectiu, que comptarà amb dos regidors en el proper Ple municipal, assegura que les forces d’esquerres només se’ls ha contactat per mirar de teixir aliances però mai per mirar d’integrar-los com a membres de govern.
 
“Ens han trucat per asseure’ns a la taula i vam dir que no a partir del moment en què es va deixar de parlar de govern”, assegura Miquel Soler, número 2  de Guanyem Sabadell i futur regidor del consistori. És per aquest motiu que suposa que “deuen tenir molt ben lligat l’acord”, i assegura: “No ens sentim ni responsables ni interpel·lats perquè dissabte que ve Josep Ayuso pugui ser alcalde”, en clara referència a la necessitat que té el govern alternatiu de sumar els 14 regidors per obtenir la majoria absoluta.
 
És per això que a hores d’ara la seva intenció és votar la seva pròpia candidata, Marisol Martínez, després de no haver pogut saber res de les negociacions internes de cada partit. “No hi ha hagut la llum i els taquígrafs que algunes d’aquestes formacions van dir que tindrien en les negociacions, amb parets de vidre, i no se sap ben bé què hi ha passat”, lamenta.