VÍDEO i FOTOS El rodatge de la sèrie «El Confidente» a Sabadell

Està ambientada en els anys 70 i s'ha dut a terme al carrer Tres Creus

El rodatge de 'El Confidente' a Sabadell
El rodatge de 'El Confidente' a Sabadell | Albert Hernàndez
02 de novembre del 2017

Sabadell ha tornat a la dècada dels 70 per unes hores aquest dijous. Concretament, al carrer Tres Creus, on s'han tornat a veure els grisos, vehicles de l'època i una cabina telefònica, entre d'altres elements. Ha estat en el tram entre els carrers Sant Joan i Sant Llorenç.

Es tracta del rodatge de la sèrie televisiva, El Confidente de la plataforma Movistar +, una producció que dirigeix Mariano Barroso en adaptació de la novel·la d’Ignacio Martínez de Pisón El día de mañana. Tot i el tall als cotxes, hi ha hagut vianants que s'han aturat per veure el funcionament i la filmació d'algunes escenes. 


El passat cap de setmana ja es van instal·lar cartells que advertien a la zona centre de l'imminent rodatge de la sèrie, motiu pel qual es demanava no estacionar cap vehicle en carrers com Zurbano i Sant Pau els dies 2 i 3 de novembre. 

L'activitat cinèfila continuarà a la ciutat, aquest divendres, l'equip es traslladarà al carrer Zurbano, on també s'ambientarà el carrer. En aquesta ocasió, l'acció se centrarà en alguns dels portals del carrer.
 

El rodatge de 'El Confidente' a Sabadell Foto: Albert Hernàndez
 

El rodatge de 'El Confidente' a Sabadell Foto: Albert Hernàndez

 

Els grisos a Sabadell durant un dels descans del rodatge Foto: Albert Hernàndez

 

Una cabina telèfonica, que ja no se'n veuen actualment Foto: Albert Hernàndez