Castanyada Musical, Túnel de terror i un taller per aprendre a torrar castanyes: les propostes de la Castanyada a Sant Quirze

Es farà en diversos emplaçaments de la ciutat

Redacció
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:09h
Sant Quirze comença avui a gaudir de la Castanyada a la Masia Can Feliu, on l’entitat Batuketumba organitza una Castanyada Musical durant tota la tarda i fins la 1 de la matinada amb concerts adreçats a diferents públics. La festa començarà a les 17 hores amb un berenar popular adreçat als nens i nenes i, mitja hora més tard, podran gaudir de l’actuació del grup santquirzenc Roleguita i Boquerón.

A partir de les 18.45 hores, els grups Desídia i La 192 faran vibrar a joves i adolescents fins a arribar a l’hora de sopar, que constarà d’un entrepà de botifarra o de pebrot a la brasa, per a les persones veganes i vegetarianes. Acte seguit començarà una Jam Session protagonitzada per músics del poble. La traca final la posarà el grup Can Canalla a partir de les 23 hores i el punxa discs SOS Records. Durant tota la festa hi haurà castanyes i moniatos.
 
Paral·lelament, també a Can Feliu, els Diables de Sant Quirze organitzaran de 18 a 20 hores una sèrie de tallers relacionats amb el Halloween. Un d’ells serà per ensenyar a preparar berenars “terrorífics”. Així, els Diables començaran a escalfar motors per al seu tradicional Corraló Diabòlic, que enguany canvia de dia i d’ubicació. El faran a la Masia Can Feliu el dimecres 1 de novembre, de 18 a 23 hores. El donatiu per gaudir dels ensurts dels diables del poble és de 2,5€.
 
D’altra banda, el Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze realitzarà un any més el seu taller per aprendre a torrar castanyes i moniatos tal i com ho feien els nostres avis i àvies. Es tracta d’una iniciativa gratuïta adreçada a nens i nenes que tindrà lloc el dimecres 1 de novembre, d’11 a 13 hores, a la rambla de Lluís Companys.
 
Algunes escoles del municipi ja van celebrar divendres la festa de la Castanyada. També diverses entitats com el PISE, el Club de Rugby o l’Esplai La Flama instal•laran parades de venda de castanyes tant a la zona del parc de les Morisques com a la plaça d’Anselm Clavé. Tota una sèrie de propostes perquè els santquirzencs i les santquirzenques celebrin al poble la tradicional castanyada.