El Rugby Manresa venç el Sabadell sense jugar «per la situació política actual»

Els del Vallès es neguen a desplaçar-se a Manresa per si calia estar mobilitzats arran la declaració d'independència i no aporten dates alternatives per ajornar el matx

El sènior masculí del Rugby Manresa
El sènior masculí del Rugby Manresa | MRC
Redacció
01 de novembre del 2017
El Rugby Manresa s'ha emportat el partit d'aquesta jornada que havia de disputar contra el RC Sabadell per 28-0 sense jugar-lo. Dissabte a les 4 de la tarda havia de disputar-se l'encontre de la cinquena jornada de la fase prèvia de Divisió d'Honor Catalana al Congost. Un partit que enfrontaria el Manresa RC contra el RC Sabadell.

Divendres al vespre els manresans van rebre una comunicació per part del Sabadell en la qual els deien que no assistirien a l'encontre "per causes relacionades amb la situació política actual". Arran de la declaració d'independència del matí al Parlament, molts dels jugadors del Sabadell que pertanyen a moviments polítics i socials, van voler restar pendents de si calia mobilitzar-se d'urgència. Això va provocar que l'equip vallesà no tingués prou efectius per disputar el matx.

No hi va haver entesa entre els dos equips per trobar una data alternativa per disputar-lo i, per tant, els manresans s'enduïen la victòria per 28-0 sense jugar el partit.