Sabadell acollirà aquesta setmana el rodatge de la sèrie «El Confidente»

Provocarà el tall de diversos carrers del centre de la ciutat i s'ambientarà com si es tractés dels anys 70

Un cartell advertint del rodatge al carrer Zurbano
Un cartell advertint del rodatge al carrer Zurbano | Albert Segura
30 d'octubre del 2017
Actualitzat el 02 de novembre a la 13:58h
La ciutat de Sabadell serà aquesta setmana escenari d'un nou rodatge. Aquesta vegada, s'ha escollit la ciutat per à la sèrie televisiva, El Confidente de la plataforma Movistar +, una producció que dirigeix Mariano Barroso en adaptació de la novel·la d’Ignacio Martínez de Pisón El día de mañana.

Des d'aquest cap de setmana s'han instal·lat cartells que adverteixen a la zona centre de l'imminent rodatge de la sèrie, motiu pel qual es demana no estacionar cap vehicle en carrers com Zurbano o Sant Pau els dies 2 i 3 de novembre. 

Segons ha pogut saber NacióSabadell, el rodatge es durà a terme dijous 2 de novembre al carrer Tres Creus, que es decorarà i adaptarà per ambientar-lo en els anys 70 del segle passat, època en què transcorre la sèrie. Així, s'adaptarà l'accés al Teatre de La Faràndula pel cantó Tres Creus, on es durà a terme part del rodatge.

De la mateixa manera, divendres, 3 de novembre, el rodatge es traslladarà al carrer Zurbano, on s'ambientarà també el carrer amb cotxes de l'època. En aquesta ocasió, l'acció se centrarà en alguns dels portals del carrer.

El Confidente

La sèrie es rodarà per diferents municipis de Catalunya, entre els que es troba Sabadell. Per això, la productora va fer un procés de selecció de figurants al Casal Pere Quart.

El Confidente compta amb cares conegudes per al públic català com ara Oriol Pla, que intervé a Merlí de TV3; Bruna Ursí, Polseres vermelles, Cites i una llarga llista a cinema i teatre, i David Selvas, La Riera, Serrallonga i Laberint d'ombres, entre molts altres títols.