Ciutadans «restitueix» la bandera espanyola de l'Ajuntament de Sabadell

L'Ajuntament va retirar les banderes espan

La bandera que Ciutadans ha penjat a l'Ajuntament de Sabadell
La bandera que Ciutadans ha penjat a l'Ajuntament de Sabadell | Cs
Redacció
28 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:21h

El grup municipal de Ciutadans ha decidit penjar una bandera espanyola a la finestra del seu despatx a l'Ajuntament de Sabadell. Situat a l'entresòl, dona directament a la plaça Sant Roc, just al costat de la porta, i, per tant, és ben visible des del carrer.

La decisió l'han pres després d'exigir a l'Ajuntament de Sabadell que restitueixi les banderes espanyola i europea que ahir es van retirar, un cop el Parlament va declarar la República catalana. Ahir mateix ja es van aixecar diverses veus crítiques, com les dels mateixos regidors taronges, del PP i el PSC, tots a l'oposició, així com del mateix govern, com és el cas d'Unitat pel Canvi i Podem (que compta amb dos regidors dins d'Unitat pel Canvi).

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="es" dir="ltr">Hasta que el gobierno de <a href="https://twitter.com/hashtag/Sabadell?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Sabadell</a> decida restituir las banderas de España y Europa,haremos que el Ayuntamiento de todos cumpla con la ley <a href="https://t.co/CxMI7hBMlo">pic.twitter.com/CxMI7hBMlo</a></p>&mdash; Cs Sabadell (@cssabadell) <a href="https://twitter.com/cssabadell/status/924313443758469122?ref_src=twsrc%5Etfw">28 d’octubre de 2017</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Pel seu cantó, el PP ha anat una passa més enllà i ha demanat per carta al subdelegat del govern espanyol a Barcelona, Emilio Ablanedo, que obligui a la restitució de les dues banderes retirades per tornar a "l'ordre legal" a l'Ajuntament.