VÍDEO Josep Rull: «La meva voluntat és tornar dilluns com a ministre de la República»

El conseller de Territori anuncia les seves intencions declara davant un grup de càrrecs i treballadors del departament

Redacció
28 d'octubre del 2017
Josep Rull
Josep Rull | Adrià Costa
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, assegura que dilluns té la voluntat de tornar a la feina "no com a conseller de la Generalitat sinó com a ministre de la nova República catalana". Així ho afirma en un vídeo que ha piulat a Twitter Pere Grau, secretari nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que es va enregistrar divendres al matí a la seu del departament, hores abans que el Parlament declarés la independència.
 
NacióDigital, en aquesta crònica, ja ha avançat que la voluntat dels consellers i de la majoria d'alts càrrecs és acudir dilluns a la feina i fer-ho cada dia fins que se'ls impedeixi físicament.

Rull ofereix el discurs davant d'un grup de persones, càrrecs del Departament i funcionaris de la Generalitat, que reben les seves paraules amb cares de visible emoció i aplaudiments. "Deia Mandela que un guanyador és un somniador que mai no s’ha rendit, nosaltres, la gent d’aquest país, pensi el que pensi, hagi nascut a Catalunya o fora de Catalunya, parli, estimi i somniï en català o parli, estimi i somniï en castellà, mai, mai ens hem rendit en el repte de deixar als nostres fills un país millor", destaca Rull en el seu discurs.

"Moltíssimes gràcies per ser-hi, moltíssimes gràcies per allò que continuareu fent, el dilluns la meva voluntat és venir aquí i ja no ser un conseller de la Generalitat de Catalunya, sinó ser un ministre de la nova República catalana", conclou Rull, deixant pas als aplaudiments.

No és l'única piulada amb informació referent a Rull que corre aquest dissabte per la xarxa. El mateix conseller ha piulat aquest matí un record de l'adjudicació divendres de deu obres de millora de la xarxa viària, i ho acompanya amb l'etiqueta "Seguim". Concretament, apunta a adjudicacions valorades en més de 9,5 MEUR, les més rellevants de les quals són a l'LP-3322, la C-12, la C-55 o la C-28.