​Un alumne del Sagrada Família de Sabadell, Premi Extraordinari de Batxillerat

Es tracta de Pau Sánchez Pascual

L'alumne Pau Sànchez
L'alumne Pau Sànchez | SAFA
Redacció
27 d'octubre del 2017
L’alumne Pau Sánchez Pascual, que va acabar 2n de Batxillerat a l'escola Sagrada Família de Sabadell el passat mes de juny, va rebre el 23 d’octubre de mans de la consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Clara Ponsatí, el Premi Extraordinari de Batxillerat 2017. Aquest guardó és un reconeixement oficial a l'excel·lència dels estudiants que van superar 2n de Batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya.
 
Els 533 candidats van realitzar unes proves comunes el 27 de juny en diferents centres catalans. Aquestes proves van constar de dos exercicis: el primer contenia dues parts, la redacció d'un comentari de text literari i d'un text històric, i el segon exercici va ser una prova d’Anglès i d’una matèria de modalitat que, en el cas d’en Pau, van ser les Matemàtiques.
 
Els 43 guanyadors d’enguany estan exempts de les taxes universitàries durant el primer curs d’universitat, obtindran una plaça gratuïta durant el proper curs a l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) i una estada en un centre de recerca de referència.
 
En Pau també va obtenir el passat mes de juliol un diploma de les Proves d'Accés a la Universitat (Selectivitat) per haver obtingut una nota superior a 9 a la fase general.