Rufián ensenya què fa servir per no oblidar «a què i a qui ens enfrontem»

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats té el seu particular sistema per recordar com actuen els tentacles de l'Estat

Redacció
26 d'octubre del 2017
Gabriel Rufián és un dels principals reclams dels usuaris de les xarxes socials, tant d'aquells que es consideren independentistes com els que pensen radicalment el contrari. Ja sigui per criticar-lo o per lloar-lo, gairebé totes les publicacions del portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats s'omplen de reaccions i esdevenen virals en pocs minuts.

Aquest dimecres a la nit, Rufián ha decidit compartir una intimitat amb els seus seguidors de Twitter, la xarxa social que més freqüenta. Ha fet pública una fotografia on mostra què té penjat a una paret per recordar "a què i a qui ens enfrontem". "Veig això cada dia. I així serà fins al final", detalla el republicà.

Es tracta del reportatge que va publicar el diari El Mundo poc després de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a Soto del Real, en el qual el rotatiu relata com és la vida dels dos líders sobiranistes entre reixes. Rufián recorda que ja són 10 les nits que porten tancats a la presó madrilenya i assegura que "no oblidarem".