Unitat reafirma la seva voluntat de fer un govern d’esquerres a 12

La formació va celebrar dissabte al vespre una assemblea on van acordar retrobar-se dijous per ratificar un eventual acord

Albert Segura
07 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:39h
Elena Hinojo intervenint en l'assemblea de dissabte
Elena Hinojo intervenint en l'assemblea de dissabte | UpC

Elena Hinojo intervenint en l'assemblea de dissabte. Foto: UpC

 
Unitat pel Canvi es suma a les aspiracions de fer un govern d’esquerres a la ciutat però limita el nombre de regidors a 12. Això suposaria pactar amb ERC i Crida per Sabadell, deixant de banda a Guanyem Sabadell i, com ja havien anunciat des del minut u, Convergència i Unió.
 
L’assemblea celebrada ahir al vespre va servir per ratificar les aspiracions de fer el govern d’esquerres i per rebre el vistiplau a la feina que la comissió negociadora ha fet fins ara. La trobada obre la porta a què dilluns segueixin les negociacions per a posar fil a l’agulla a un possible pacte i dur la proposta final a una nova assemblea que es celebrarà dijous, a la mateixa hora que la Crida per Sabadell en farà la seva.
 
“Pot passar que els tres partits fem la trobada a la mateixa hora, hi pot haver opcions d’acord perquè les comissions negociadores avancen en la seva feina, i dijous haurem de decidir si hi ha acord o no”, apunta el candidat d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga.
 
Tot i això, caldrà trobar les simpaties necessàries o de CiU o de Guanyem Sabadell per acabar de rematar l’acord i poder investir el proper alcalde de la ciutat.