​Gesa a Guanyem i Unitat pel Canvi: «Definiu-vos si sou o no independentistes»

Gesa recorda que l’agenda de l’Ajuntament “no la marca” la Generalitat | El president provincial dels populars, que ha visitat Sabadell, garanteix l’aplicació de l’article 155

El president provincial del PP, Dani Serrano, amb membres de la formació de Sabadell
El president provincial del PP, Dani Serrano, amb membres de la formació de Sabadell | Albert Hernàndez
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 20:51h
El portaveu del PP de Sabadell, Esteban Gesa, ha estat directe i ha demanat “definició” als dos socis de govern Guanyem i Unitat pel Canvi. “No valen mitges tintes. Si són o no independentistes”, ha expressat i els ha recordat que en la votació al ple de l’entrada a l’AMI s’hi van oposar.
 
Precisament, aquest fet és el que ha emprat per remarcar que la ciutat “no és independentista”. Gesa ha lamentat el canvi d’horari del ple ordinari d’octubre, perquè ha estat motivat pel monogràfic sobre l’aplicació de l’article 155 que s’ha de celebrar al Parlament i ha assegurat que l’agenda de l’Ajuntament “no la marca” la Generalitat-
 
El popular ha denunciat que la ciutat “està absolutament parada” pel procés de Catalunya i ha emplaçat l’equip municipal a “dedicar-se als problemes de tots els ciutadans”.
 
Aplicació de l’article 155
 
El PP de Sabadell ha rebut aquest dimecres la visita, a la seu de la formació, del president provincial, Dani Serrano. El popular ha garantit l’aplicació del 155 “per recuperar l’autogovern de Catalunya”, després “d’haver viscut una de les majors infàmies els últims 40 anys”, en referència als plens celebrats a la cambra catalana els dies 6 i 7 de setembre.
 
Serrano també ha assegurat que la no compareixença del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Senat  és una actuació “covarda”, amagant-se “rere la gran massa independentista”. I ha condicionat la retirada del 155 a una retractació pública de tot el que ha fet. Així mateix, ha demanat “tranquil·litat” de cara aquest posada en marxa de la normativa i que no va “en contra de ningú” i tot plegat ha de desembocar en unes eleccions autonòmiques.