El Castell de Sant Marçal de Cerdanyola s'obre a tot el públic

Es farà una visita guiada pels voltants del castell per a conèixer la seva història

per Redacció , 20 d'octubre de 2017 a les 16:00 |
Castell de Sant Marçal
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge 29 d’octubre hi haurà una nova oportunitat per a conèixer els jardins del Castell de Sant Marçal. La visita guiada, que començarà a les 11:30h, tindrà un cost de 3 euros

El Castell de Sant Marçal forma part de la història de Cerdanyola del Vallès. Es tracta d'un edifici documentat des del segle XI que va ser residència dels senyors feudals de Cerdanyola. A finals del segle XIX va ser remodelat per l'arquitecte Gaietà Buïgas per a convertir-lo en torre d'estiueig seguint un estil eclèctic que anunciava el modernisme. Actualment el Castell és propietat de la família Trénor (del XXII Marquès de Cerdanyola) i està declarat Bé Cultural d'Interès Nacional.


La família obre les portes als jardins del castell dues vegades a l'any per a què puguin ser visitats. El diumenge 29 d’octubre serà una d'elles i les persones assistents a l'activitat participaran en un recorregut històric guiat pel jardí i l’exterior de l’edifici, sense entrar-hia l'immoble.

La visita està recomanada per a majors de 10 anys i no necessita inscripció prèvia, només estar a la porta del castell abans de les 11:30h. El preu de l'activitat és de 3 euros per persona.

 

Participació