Sant Cugat apuja fins els dos milions d'euros els pressupostos participatius

És la segona edició d'aquesta iniciativa que pretén invertir en deu projectes de la ciutadania per a 2018 i 2019

Redacció
23 d'octubre del 2017
L’Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa els segons pressupostos participatius dotats amb dos milions d’euros per als anys 2018 i 2019. Una quantitat destinada per a deu projectes, dividits a parts iguals a ciutat i barris. Per això, 300.000 euros aniran per a idees de ciutat i 80.000 per a les de barri.

La campanya sota el lema “Practico ciutat. L’activitat que beneficia tothom” anima la ciutadania a participar en tot el procés per decidir aquesta desena de projectes. Es poden presentar des d'aquest dilluns i fins el 12 de novembre. Les vies per fer-ho són: per internet, a través del web decidim.santcugat.cat, a través d’una butlleta als estands itinerants que hi haurà al carrer i la presentació en diversos edificis públics. 

Calendari 

El desembre d'enguany es farà la validació tècnica. Entre gener i febrer del 2018 s’organitzaran tallers de debat ciutadà sobre les propostes i a l'abril i maig, la trentena de suggeriments es duran a votació. 

En la passada edició dels pressupostos participatius, es van presentar 955 propostes i prop de 6.000 santcugatencs van participar en la votació per seleccionar els 12 projectes a dur a terme.