Keisuke Sakamoto confia amb els despatxos per evitar el descens

Espera que els descensos administratius de Segona a Segona B puguin salvar els arlequinats

Xavier Segura
05 de juny del 2015
Actualitzat el 06 de juny a les 0:46h
El president del CE Sabadell, Keisuke Sakamoto, en roda de premsa
El president del CE Sabadell, Keisuke Sakamoto, en roda de premsa | CES

El president del CE Sabadell, Keisuke Sakamoto, en roda de premsa. Foto: CES


La temporada del CE Sabadell ja ha acabat per quasi tothom menys pel president i màxim accionista del club, Keisuke Sakamoto. El japonès pensa que, malgrat que l’equip hagi consagrat el seu descens a Segona B, el conjunt arlequinat encara es pot salvar gràcies a descensos administratius a Segona A. El president ha obert la porta a marxar del club.

Sakamoto ho ha explicat aquesta tarda en una llarga roda de premsa extraordinària que s’ha celebrat a la Nova Creu Alta amb motiu del recent descens matemàtic de l’equip. El president nipó ha reconegut la mala situació esportiva i econòmica que viu el club i ha assegurat que treballa per trobar nous grups d’inversió japonesos per liquidar el deute de l’entitat que s’apropa als 3 milions d’euros. En cas que no els trobi, ha assegurat, deixarà pas a altres grups.

“Hem de ser realistes amb la situació i esperar a veure què passa ja que vull veure com queda la temporada per si hi ha descensos administratius i per tant hi ha possibilitats de salvar-se”, ha assegurat Sakamoto. El japonès ha afegit: “La situació econòmica va fer que no poguéssim fer més fitxatges i això ens ha portat a la situació de descens”.

Sakamoto s’ha compromès a trobar una bona sortida i projecte pel club i ha assegurat que ara entén millor el funcionament de la Lliga explicant que pot tirar endavant la situació si troba els suports necessaris. Unes paraules que queden de moment en entredit degut a que els objectius econòmics i esportius que va fixar a la seva arribada no s’han complert (entre els que hi havia pujar a primera divisió).

“És una situació molt complicada per tothom, la decisió que prendré serà sempre la que cregui millor pel club i si no sé trobar-hi solucions entenc que primer de tot va el club i m’apartaré per deixar pas a altres grups que puguin garantir la viabilitat del Sabadell”, ha explicat Sakamoto. 

L’objectiu de Sakamoto serà alleujar el deute del club i pagar les tres mensualitats que deu als treballadors de l’entitat, uns pagaments que estan coberts amb el pla de garantia del descens amb el que compta l’entitat. El japonès s’ha posat de límit el 30 de juny per fixar el nou pla de viabilitat.