Rigau anima els alumnes de La Trama a conservar el millor del seu pas per l'escola

La consellera d'Ensenyament ha visitat el centre educatiu, que aquest any s'ha ampliat | Felicita els alumnes de 6è, que l'any que ve faran el salt a l'institut

Albert Segura
05 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:23h
Irene Rigau en una classe de La Trama
Irene Rigau en una classe de La Trama | Albert Segura

Irene Rigau en una classe de La Trama. Foto: Albert Segura


La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha animat els alumnes de l'escola La Trama a endur-se amb ells el millor record de l'escola on estudien. Rigau ha visitat el centre educatiu, on ha aprofitat per felicitar els mestres per la feina feta i als alumnes de 6è, que seran la primera promoció del centre educatiu amb programa de projectes que fa el salt a l'institut.

La consellera ha visitat les instal·lacions del carrer Estrella, que aquest curs han estrenat la tan esperada ampliació per donar resposta a la demanda edcuativa al centre de Sabadell. Entre d'altres, permetrà que l'any que ve entri en funcionament una segona línia de P3.

Rigau ha felicitat als mestres i als alumnes, en especial els de 6è: "Emporteu-vos el millor record al cor i el coneixement al cap", ha dit Rigau en el parlament que ha ofert al gimnàs del centre. Després de visitar La Trama, Rigau s'ha desplaçat fins l'institut La Serra, que aquest any també ha ampliat les seves instal·lacions.