Una empresa de Sabadell també marxa... a Terrassa

La Xarxa Onion demana a la seva homòloga de la ciutat veïna que faci el mateix

per Redacció, 18 d'octubre de 2017 a les 20:00 |
El muntatge en el que l'Ajuntament de Terrassa els dona la benvinguda | Xarxa Onion
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La situació política que viu Catalunya ha generat, entre d'altres, una gran fuga d'empreses. Prop d'unes 700 han traslladat la seva seu social a punts de la resta de l'Estat. Tot i la preocupació i gravetat de la situació, una entitat de Sabadell ha volgut posar-hi una mica d'humor, amb una crítica amagada entre línies, anunciant la seva marxa "a l'estranger. Concretament, a Terrassa". 

Es tracta de la Xarxa Onion, una entitat sabadellenca fruit d’un iniciativa público-privada entre empreses, emprenedors i el Vapor Llonch que integren pimes i autònoms del Vallès. L'organització ha ironitzat que la localitat veïna és "l'indret ideal, donades les bones relacions que històricament han tingut les dues ciutats".


Ha defensat la decisió, tot i ser "difícil" però "hem volgut seguir el camí d'altres entitats com Abertis, Oryzon o La Bruixa d'Or. La millor manera de recolzar el poble de Catalunya és traslladar la seu fora de la nostra demarcació". Ha determinat que és una mesura "temporal" i ha avançat que "quan es restableixi l'ordre constitucional, tornarem a Sabadell". Quan ho facin, "esperem que, com a totes les grans empreses que han canviat la seva seu, la població ens rebrà amb els braços oberts i ens agrairà haver estat al seu costat en aquests moments difícils, malgrat que hagi estat des de Terrassa".

La Xarxa Onion ha animat a la Xarxa Emprenedora de Terrassa (XET) seguir el mateix camí i traslladar la seva seu "a l'estranger", és a dir, a Sabadell. 

 

 

Participació