Juan Carlos Mandiá deixa el Sabadell

El tècnic renuncia després de no aconseguir mantenir l'equip a Segona

Xavier Segura
05 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:26h
Juan Carlos Mandiá, en la roda de premsa de comiat
Juan Carlos Mandiá, en la roda de premsa de comiat | CES

El tècnic del Centre d'Esports Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha anunciat aquest migdia, després de notificar-ho al club, que deixa la banqueta arlequinada després del descens de l’equip a Segona B. Una decisió que ha pres tot i l’aposta del club perquè continuï liderant el projecte. L'entrenador, però, assegura que s’ha perdut el “feeling” i la “il·lusió” del principi de la seva arribada.

Mandiá ho ha explicat a l'estadi de la Nova Creu Alta després de l’entrenament que ha fet l’equip per preparar l’intranscendent partit de diumenge a casa contra l’Osasuna (18:00 hores). La roda de premsa ha estat marcada pel silenci mentre el tècnic feia l’anunci i per aquell aire de tristor que només es respira en ocasions tan desagradables com el descens d’un equip o la marxa d’un entrenador. En aquest cas, totes dues coses.

“Quan vaig arribar era un repte il·lusionant però és evident que el feeling ha canviat per totes les parts i per tant he pres aquesta decisió”, ha assegurat Mandiá. El tècnic ha afegit: “Dono les gràcies a tothom perquè m’he sentit molt protegit i marxo amb pena perquè estava il·lusionat amb el projecte i molt a gust, per tant entenc que pot ser un fins aviat”.

Mandiá ha agraït les bones paraules que ha rebut per part del club tot i les circumstàncies i ha insistit en posar en valor la necessitat d’un nou projecte i entrenador il·lusionants per afrontar els nous reptes. El tècnic creu que s’han valorat més les últimes cinc derrotes que no pas la resta de bona trajectòria de l’equip i considera les desfetes davant l’Alcorcón i el Tenerife com les claus pel descens de l’equip.

Juan Carlos Mandiá marxa després d’haver assolit el que semblava impossible d’assolir a mitjans de temporada. En la seva arribada a l’hivern, l’equip estava enfonsat a la cua de la classificació i el seu plantejament va revolucionar els jugadors que van encadenar 9 partits sense perdre i inclús en una jornada van sortir del descens. Un miratge que va trencar-se ben aviat amb les últimes derrotes que han condemnat un Sabadell ple de baixes importants durant tota la temporada.

Últim partit

Mentrestant, la plantilla arlequinada vol acomiadar la categoria amb un triomf a la Nova Creu Alta davant d’una afició que s’haurà de veure com rep al seu equip després de certificar el descens. Tot plegat davant d’un Osasuna que es juga la permanència i necessitarà la victòria sí o sí. 

Per la seva banda, el club ja prepara el nou projecte esportiu i la intenció es tornar a Segona A en un màxim de tres anys. No obstant, el president i màxim accionista del club, el japonès Keisuke Sakamoto, oferirà una roda de premsa aquesta tarda on podria anunciar decisions importants.