Werens ensenya l'art del grafit a Sabadell i La Garriga

Aquest dimarts i dimecres el sabadellenc farà pedagogia amb alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius

Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat el 19 d'octubre a les 9:11h
L'artista Werens durant la presentació d'una exposició
L'artista Werens durant la presentació d'una exposició | Juanma Peláez
L'artista Werens és posarà al capdavant d'una aula per ensenyar l'art urbà. Ho farà aquest dimarts a l'Escola Sant Nicolau de Sabadell i aquest dimecres a l'Escola d'art i disseny EMAD de La Garriga. Serà l'encarregat d'obrir la sisena edició del FlipArt, una iniciativa de la Diputació de Barcelona, que apropa les arts escèniques i virtuals de la mà dels propis artistes.  

La participació de l'artista sabadellenc està emmarcada dins la proposta "Aventures d'artistes", en la que expliquen les seves vivències. A més, aquesta idea de la Diputació es complementa amb "Els oficis de les arts" i "Monogràfics d'arts".

Werens donarà el tret de sortida del FlipArt. Però no serà l'únic que ensenyarà a la ciutat, el proper 26 d'octubre el tècnic d'il·luminació i imatge, Oriol Ibáñez, estarà a l'Institut Ribot i Serra. A més, a la comarca també hi haurà presència d'artistes. Aquest dimecres visitarà l'Institut Bitàcola de Barberà el pallasso i actor Jordi Martínez, conegut per sèries televisives com Merlí; Kubala, Moreno i Manchón Ventdelplà, entre d'altres. 

També estarà a l'Institut Viladecavalls el 23 d'octubre. Tres dies després, el 26, al Col·legi Regina Carmeli Rubí es durà a terme el Mobildoc, un taller pràctic de narració audiovisual, a partir de la unió entre el telèfon mòbil, com a eina de captació de la realitat, i el documental, com a gènere audiovisual que transmet la realitat.  

La petjada sabadellenca és molt present a l'edició del FlipArt d'enguany, ja que en la proposta de "Monogràfics d'arts", una activitat està dedicada al rap. Pau Llonch n'és l'encarregat. Llonch és productor i forma part de la banda At Versaris. Ell amb unes altres tres persones han impulsat el projecte Versemblant, una escola popular que es passeja pels centres educatius amb la idea de fomentar la consciència crítica del jovent, mitjançant l’art urbà i el hip-hop.