​La marxa del Banc Sabadell es cola al ple ajornat de setembre

El segon tinent d'alcalde respon al portaveu del PDECat la seva postura de suggerir el canvi de nom de l'entitat financera

El portaveu del PDECat, Carles Rossinyol, durant el ple ajornat del mes de setembre
El portaveu del PDECat, Carles Rossinyol, durant el ple ajornat del mes de setembre | Albert Hernàndez
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:42h
L’anunci que la setmana passada feia el Banc Sabadell, traslladant el domicili social a Alacant, ha passat, tot i que de puntetes, pel ple ordinari corresponent al mes de setembre, que s’ha celebrat aquest dimecres després d’ajornar-se per la situació “excepcional” que vivia el país. Ha estat mentre es debatia el punt cinc, dins els serveis econòmics.  Curiosament, l’ha posat sobre la taula el portaveu del PDECat, Carles Rossinyol.
 
Un fet que ha sorprès el segon tinent d’alcalde, Juli Fernàndez: “Em sorprèn que baixi aquest nivell del fang, quan crec que estem en el mateix camí”. L’exalcalde ha justificat el posicionament que ja va fer per les xarxes socials, demanant que l’entitat deixés de portar el nom de la ciutat. “Vaig donar-los un consell”, ha etzibat i ha continuat, “els vaig dir això per protegir la seva marca a Espanya, perquè Banc Sabadell tenia connotacions negatives”. De cara, ha finalitzat, “quan tinguessin relocalitzacions que poguessin fer” en el futur.
 
Fernàndez ha manifestat la seva sorpresa per haver de donar explicacions a Rossinyol, en comptes, com ha dit, “ de fer-ho a PP o Ciutadans”. El portaveu de la formació taronja, José Luis Fernández, posteriorment, quan ha disposat del seu torn de paraula, ha recollit la invitació i, en to d’humor, ha assenyalat, “si li fa il·lusió que li digui, ho faig”.