L'autor del vídeo dels policies municipals amb la bandera espanyola demana una «reflexió» sobre els fets

En un escrit que ha difós la Comunidad de Policías Unidos assegura "trobar-se en les antípodes" dels retratats

Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 23:49h
Aquest dilluns s'ha fet viral un vídeo en què es veuen vuit agents de la Policia Municipal de Sabadell exhibint una bandera espanyola a les dependències de Can Marcet, amb l'himne espanyol de fons i al crit de "Viva España". Es tracta d'un vídeo que ha difós aquest diumenge al vespre la Comunidad de Policías Unidos a través del seu compte de Twitter, una piulada que aquest dilluns s’ha suprimit.

Ara, el seu autor, també a través del mateix perfil, s'ha manifestat públicament sobre els fets, demanant reflexió sobre els fets ocorreguts. Aquest és el text íntegre:

"Durant les últimes hores ha causat un gran enrenou un vídeo en el qual s'aprecia uns policies municipals enarborant una bandera d'Espanya. Doncs bé, prestin atenció.

Qui grava el vídeo està a les antípodes ideològiques dels que estan posant, però comparteix amb gust el moment amb els seus companys amb la mateixa convicció de donar-li normalitat que es mereix a aquest tipus de situacions.

Qui grava porta setmanes discutint, parlant, dialogant, escoltant, aprenent i un llarg etc que l'han enriquit com a persona, i està segur que als seus companys també.

Qui grava està orgullós de la sintonia humana que ha viscut aquestes últimes setmanes en el seu torn de treball.

Qui grava i els seus companys van viure moments de rialles i concòrdia, i repudien qualsevol indici d'instrumentalització que es faci d'això, vingui de qui vingui.

Qui grava i els seus companys seguiran treballant amb discrepàncies ideològiques, però amb la mateixa determinació, professionalitat i vocació de servei cap als ciutadans de Sabadell, pensin com agradin.

Qui grava creu en el respecte entre les persones, en què si tots escoltéssim una mica més, parlaríem una mica menys, en què qui dirimeixi responsabilitats per aquest vídeo o l'instrumentalitzi políticament, no haurà entès res d'aquest escrit.

Qui grava  li agraeix l'atenció prestada i el convida humilment a la reflexió."