El CN Sabadell s'adjudica el primer derbi contra el Falcons i se situa líder

El supera per 2-4 en el primer derbi entre els dos equips de la ciutat a Primera Nacional masculina

Un dels partits entre Falcons i CN Sabadell
Un dels partits entre Falcons i CN Sabadell | CN Sabadell
Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 21:50h
A la segona jornada de la Primera Nacional masculina, grup 3, derbi entre Falcons i CN Sabadell, disputat aquest cap de setmana. Els segons s'han imposat per 2-4 en la seva visita a Cal Balsach. Un triomf que ha arribat gràcies a les dues victòries de Ferran Brugada (contra Adrià Úbeda i Roger Blanco) i Pere Weisz (davant Roger Blanco i Miguel Muñoz). Això li ha suposat al quadre nedador ser líder, només arrencar la temporada. 

El triomf d'Úbeda sobre Ivan Ruiz, en cinc sets, va posar emoció al duel amb el 2-3 i el desenllaç es decidia entre Muñoz i Weisz. El del CN Sabadell també va necessitar cinc mànigues, després de capgirar un 2-0 inicial, per anotar el punt i decantar la victòria del cantó visitant.
 

Un dels partits entre Falcons i CN Sabadell Foto: CN Sabadell


Una victòria clau per sumar dos punts més i encapçalar la taula, juntament amb els Lluïsos de Gràcia de Barcelona. El Falcons Sabadell, per la seva part, tanca la jornada cinquè amb dos punts. 

No ha estat l'únic derbi palista. A la Lliga de Preferent, també es van trobar Falcons i CN Sabadell. Mateix resultat: 4-2 i conseqüències calcades, el Natació s'ha situat líder.