Proposen rebatejar el carrer de l'escola Nostra Llar com a 1 d'Octubre

Actualment es diu carrer Calderón

La policia espanyola encerclant la gent per treure les urnes de l'Escola Nostra Llar
La policia espanyola encerclant la gent per treure les urnes de l'Escola Nostra Llar | Juanma Peláez
Albert Segura / Albert Hernàndez
08 d'octubre del 2017
Actualitzat el 10 d'octubre a les 12:53h
Una iniciativa ciutadana planteja que el carrer on es troba l'escola Nostra Llar passi a dir-se carrer de l'1 d'Octubre. Es tracta d'una proposta que respon a l'assalt viscut ara fa tot just una setmana, el dia del referèndum, en que la policia espanyola va accedir per la força, apartant i ferint lleument diversos ciutadans, trencant la porta d'entrada i provocant importants desperfectes a l'interior.

La iniciativa, que s'ha llançat aquest mateix cap de setmana a la xarxa, ha rebut el suport d'entitats com l'Associació de Veïns de Gràcia de Sabadell o el mateix regidor de Serveis Centrals i Seguretat, Lluís Perarnau, que ha expressat que si hi ha suport veïnal "és cosa feta". La iniciativa planteja que el carrer Calderón, on es troba el centre educatiu, passi a adoptar el nom del dia del fatídic assalt.

Tot plegat podria vehicular-se, si compta amb els suports necessaris, a través de la Taula del Nomenclàtor, que ja té sobre la taula altres propostes de canvi en altres indrets de la ciutat.