Agbar, de qui depèn Aigües Sabadell, trasllada la seu social a Madrid de «forma temporal»

Aigües de Barcelona, una de les societats de la companyia, mantindrà el domicili social actual

Treball intern a Aigües Sabadell
Treball intern a Aigües Sabadell | Aigües Sabadell
Redacció
07 d'octubre del 2017
Actualitzat el 08 d'octubre a les 23:22h
Agbar ha decidit traslladar la seu social de Barcelona a Madrid. Així ho ha acordat en un consell d'administració extraordinari aquest dissabte, segons han confirmat fonts de la companyia en un comunicat. El consell ha decidit "traslladar de forma temporal" la seva seu social a la capital de l'Estat amb l'objectiu de "preservar la seguretat jurídica dels inversionistes". La decisió afecta Sabadell, donat que Aigües Sabadell és una empresa que pertany al Grup Agbar.

Segons el comunicat, la decisió no suposa "en cap cas" cap afectació al servei de les diferents operadores que presten el servei al territori català. Una d'aquestes operadores, Aigües de Barcelona, mantindrà el seu domicili social actual.

La companyia, presidida per Àngel Simon, segueix els passos de Gas Natural que ahir va prendre la mateixa decisió. Agbar està participada al cent per cent per Suez Environnement España S.L., empresa del grup Suez, participada per la Caixa. Aigües de Barcelona es va fundar el 1867 a Lieja (Bèlgica) i el passat mes de juny va celebrar el seu 150è aniversari.