L'escola Nostra Llar repara la vidriera afectada per l'assalt policial de l'1-O

Els agents van trencar els vidres de la porta principal per accedir al centre i diverses portes d'aules, de lavabos i de la biblioteca

El vidre afectat de l'escola Nostra Llar ja ha estat substituït
El vidre afectat de l'escola Nostra Llar ja ha estat substituït | Albert Segura
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:26h
L'escola Nostra Llar de Sabadell recupera poc a poc la normalitat després de l'assalt de l'escola Nostra Llar de diumenge passat. Agents de la policia espanyola van accedir al centre educatiu diumenge a primera hora amb l'objectiu de trobar urnes i paperetes, però en van sortir sense elles.

En l'entrada, els agents van trencar els vidres de l'entrada. Tot i que l'Ajuntament de Sabadell va actuar d'urgència el mateix diumenge, substituint el vidre més malmès per un de provisional, no va ser fins ahir quan es va substituir pel vidre definitiu, una imatge que avui ja han vist tots els pares i mares que han anat a dur els nens a escola. 

Les portes de dins encara s'han d'acabar de reparar. De fet, Ensenyament ha demanat dos pressupostos per reparar-les, i tot i que no n'ha transcendit l'import aproximat, se sap que l'actuació a tots els centres educatius de Catalunya afectats per l'acció policial s'eleva als 314.000 euros. 
 

Façana de l'escola Nostra Llar de Sabadell. Foto: Albert Segura